Ons team

Ons team

Diederik de Groot

Al sinds 1996 tracht Diederik via Quality of Life op verschillende manieren een bijdrage te leveren aan onze kwaliteit van leven. Middels de oprichting van de onafhankelijke vergelijker Independer.nl heeft hij de consument op financieel gebied veel inzicht gebracht.

Ook op het gebied van gezondheidszorg heeft hij zich ingezet om de sector transparanter en klantgerichter te maken met initiatieven als

NL Healthcare, Mediquest en Arts en Zorg. Bij al deze initiatieven streeft Diederik steeds naar een heldere, maatschappelijk relevante purpose en toepassing van de laatste inzichten op het gebied van gedistribueerd leiderschap. Daarnaast is Diederik individueel actief als conflict-bemiddelaar, coach en ontwikkelaar van leiderschapsprogramma’s.

Simone Zeddeman

Simone Zeddeman is een ervaren projectmanager in de gezondheidszorg. Ze heeft zich naast verschillende projectmethodieken ook verdiept in de intermenselijke factoren die vaak voorwaardelijk zijn voor het ontstaan van succesvolle, betrokken en gemotiveerde projectteams. Veel van deze succesfactoren ziet zij terug in de principes rondom zelforganisatie. Haar drive is om iedereen een werkomgeving te gunnen waarin je volledig jezelf kunt zijn, werk doet wat bij je past en je met elkaar succesvol kunt zijn. Momenteel combineert zij haar rol als projectbegeleider met haar rol als implementator van zelforganisatie en Holacracy-coach bij verschillende organisaties.

Aart den Hartog

Aart den Hartog is de afgelopen twintig jaar financieel directeur en bestuurder geweest van verschillende organisaties. De laatste jaren heeft hij samen met Diederik NL Healthcare opgericht en opgebouwd. Aart heeft veel ervaring in fusie- en overnametrajecten waarbij het voor hem steeds duidelijker werd dat cultuuraspecten doorslaggevend waren voor het eventuele succes hiervan. Hij was nauw betrokken bij de invoering van Holacracy binnen de verschillende platforms van NL Healthcare en heeft als coach diverse onderdelen begeleid. Aart is verder actief als financieel adviseur, commissaris en conflictbemiddelaar

Lydia Bos

Lydia Bos is de afgelopen 15 jaar actief geweest als operationeel directeur bij diverse organisaties. Tijdens haar jarenlange ervaring als leidinggevende heeft zij ondervonden dat organisaties wendbaarder worden door binnen een helder kader een vorm van zelforganisatie in te voeren, waarbij een cultuur van vertrouwen en veiligheid gecreëerd wordt en men samenwerkt aan een aansprekend kerndoel.
Onlangs heeft Lydia de keuze gemaakt haar hart te volgen en van haar passie haar werk te maken. Haar missie is organisaties te laten floreren en meer betekenis en bezieling te geven door medewerkers het vertrouwen te geven zelf hun werk te organiseren. Zij doet dit door ondersteuning te bieden aan bedrijven op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement, coaching en training in zelforganisatie.